Jom Follow RedMattopStyle!

Monday, July 25, 2011

RedMattopStyle 1st Giveaway - Update!!

Alhamdulillah...tinggal lagi 4 hari je ke hari penutup giveaway RedMattopStyle. Ash sangat gembira dengan penyertaan dari rakan-rakan blogger. Sangat supportive. Follow blog ash pun dah mencecah 100 orang...



Ok ash senaraikan semua blogger yang lulus syarat-syarat giveaway ini :-

1.       Aten rahmad - http://atenmat.blogspot.com
2.       Syai Sipot - http://syailakan.blogspot.com
3.       Noorhidayah binti Salehhudin - http://cphidayah.blogspot.com
4.       Ibubahia - http://rozacrafts.blogspot.com
5.       Fiena Shahairi - http://finnshahairi.blogspot.com
6.       Konsi Gelak - http://kongsigelak.blogspot.com
7.       Joo Joo Craft - http://joojoocraft.blogspot.com
8.       Me and Crafty - http://meandcrafty.blogspot.com
9.       Alyia Farzana - http://alyiafarzana.blogspot.com
11.   Ms and Mr Red Ribbon - http://redribbonboutique.blogspot.com
15.   Nanakimie - http://nanakimie.blogspot.com
16.   PinkUmmi - http://pinkummi.blogspot.com
18.   Ibu Aqil - http://ibu-aqil.blogspot.com
22.   Qurratu.kushairi - http://qrrtuainiwjhh.blogspot.com
23.   Sya Honey Craft - http://syacollectioncraft.blogspot.com
27.   Shera Haifa - http://kontestaje.blogspot.com
29.   Fara anak abah - http://jommenang.blogspot.com
30.   Fadzillah Kamarudin - http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com
31.   stitchNknot - http://artyyana.blogspot.com
32.   princess-leeya - http://segitiga91.blogspot.com
36.   mate saya bulat - http://sitizarizza.blogspot.com

Ada 39 orang setakat hari ini...sangat seronok dan terharu...semua yang join sangat kreatif...ash pun dah berpinar nak pilih sape yang menang....

Bagi sesiapa yang belom join and masih nak join....boleh lagi....masih terbuka...Nantikan update terbaru lagi dari ash nanti ok...huhu ash pula yang teruja sangat-sangat... =)

3 comments:

  1. dah add dalam bloglist...
    :: red_mattopStyle ::
    =)

    ReplyDelete
  2. okey, dah add dlm bloglist~ hehe =)
    leh tgk update kan..heeee

    ReplyDelete